ETT SURFAVBROTT

Det vankas höst vilket resultera i mer ostadigt väder och också då mer surftillfällen! Inte bara blir det mer tid för höstmys med tända ljus och ett lugnare tempo. Det blir också mer surf-utflykter. SÅ JÄKLA HÄRLIGT!

Förra veckan tog jag och killen vår lilla van ner mot kusten. Det vankades go-frukost i bilen, färskt bröd med jordnötsmör + banan & kanel, och såklart kaffe! Mmmm. Redan här är jag nöjd med dagen ;) !
För att komma till brytet där man surfar så måste man gå igenom ett naturreservat där dem nu hade släppt ut de glada kossorna. Jag var mindre glad då dem nyfiken hade parkerat sig på den enda stigen som finns, så vi fick sicksacka emellan dem, med våra surfbrädor och allt. Jag  är nämligen lite rädd för diverse stora djur.. men dem var så snälla så!
 
Efter surfet som förövrigt gick superdåligt för mig ( jag hade tagit mig vatten över huvudet och var ute i för stora vågor för mig och blev ganska rädd vilket resulterade i att jag blev arg, men jag troddsade rädslan lite och i efterhand är jag trots allt stolt över mig själv att rädslan inte fick ta övertaget) så åkte vi och åt god falafel/pizza. Sen parkerade vi bussen vid havet och sussade gott. Dagen efter blev det frukost på klipporna vid ett badställe, och ett oväntat härligt dopp i det blå. Jag fick ta en dusch i havet med lite lukta gott, för efteråt skulle jag vidare för att träffa min bästis lilla tvillingar för första gången! <3 Otroligt fina dagar. Tack livet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

CONSCIOUS LIVIN.

> De ska va gôtt o leva <

RSS 2.0