JULKLAPPSTIPS

Här sitter jag och njuter av en ledig dag från skolan, äter en gammal "dadelkladdkaka" jag hittade i frysen, så hällde jag över lite jordnötsmör. Mums så gott!

I helgen var vi hos Gs familj i Karlstad, hans systrar och mamma överskade mig med thaimassage och fancy lunch ute i tidig 30års present. Alltså hur gulligt? Jag blev så överaskad och glad att dem ville göra en sån sak för mig, och med mig. Gulligaste extrafamiljen <3 På kvällen styrde dem grekisk afton med en massa god mat och så fick jag lite presenter. Blandannat denna Fem års dagbok.
 
Presenttips!! Jag har redan avverkat 2 stycken, jag började i vevan när jag tog studenten och reste jordenrunt, sen har den fått hänga med som min trogna vän sedan dess. Tyvärr så försvann min första dagbok i en flyttveva när jag bodde i Australien, och det känns så tråkigt att så mycket nedskrivna minnen bara är borta så jag vill nästan inte ens tänka på det :(. Men det funkar som så att varje sida är ett datum som då har 5 partier, så nästa år när jag ska skriva i den så kommer jag på samma sida att se vad som hände för 1 år sedan denna dagen. Det är så kul att bli påmind om gamla saker som hänt som man glömt bort, men också för att få perspektiv på saker man tyckt varit jobbigt som man nu nästan glömt bort.. 
Extra kul att skriva nu när man är preggo och vill komma ihåg alla små detaljer.. som att jag nu kan sitta länge och bara stirra fascinerat på mage när det verkar vara disco där inne och hela magen skvalpar känns det som ! :D <3
 
 
 
 

CONSCIOUS LIVIN.

> De ska va gôtt o leva <

RSS 2.0