< FRIYAY >

 
Det är Fredag och jag börjar se ljuset i denna pluggtunnel som jag är i! Att plugga 200% har resulterat i att jag försökt klona mig själv och springer runt bland dubbla föreläsningar, grupparbeten & seminarier. Men efter dagens presentationen så är det mesta avverkat i den ena kursen och snart återstår faktiskt bara tentan, iiih. Känslan på det är så underbar och befriande!
 
I Måndags åkte jag på en extrem matförgiftning, som jag inte riktigt kände var läglig :P Jag hade passat på att unna mig ute-lunch. Har försökt vara ekonomisk och ordentlig och haft med mig lunch varje dag faktiskt sedan vi började. Men tji fick jag som blev matförgiftad när man lyxade till det med en restaurang-lunch. Försöker någon säga till mig att fortsätta äta medtagen mat? ;)
För att hjälpa magen komma tillbaka i balance blir det enklare och snälla snacks & måltider. Idag blev det bla. hallonsmoothie som fick följa med och mätta magen. 
 
Trevlig helg alla <3
anneli
2018-10-22 @ 08:00:43
URL: http://littlesleeper.blogg.se/

varför har du velat plugga 200 %? :)

Svar: Det kan man verkligen undra ;) När jag kom in på min utbildning så var jag utomlands och missade därför den första delkursen, för att få fortsätta in på nästa termin så måste den nu klaras av. Så därför har jag pluggat 200% och är nu färdig med det, tack & lov! :)
consciouslivin.blogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

CONSCIOUS LIVIN.

> De ska va gôtt o leva <

RSS 2.0